Filer 17
A1 Intro Til Kurset
59,55 Mb
B1 Sæsonskemaet
567,38 Mb
B2.1 Kogning
192,03 Mb
B2.2 Blanchering
311,36 Mb
B2.3 Pochering
403,51 Mb
B2.4 Dampning
383,64 Mb
B2.5 Sautering
481,75 Mb
B2.6 Stegning
493,26 Mb
B2.7 Opbagning
967,17 Mb
C1 Smagskompasset
520,78 Mb
C2 Måltidssammensætning
146,88 Mb
C3 Y Tallerken
464,22 Mb
C4 Måltidsopbygning
663,66 Mb
D1 Intro Til Produktionsopgave
39,99 Mb
Grundlæggende madproduktion (47672)
0 Kb
Grundlæggende Madproduktion 47672 Scorm12
476,68 Mb
Grundlaeggende Madproduktion 47672 Raw 5Rfmdk4
478,25 Mb
Grundlæggende madproduktion
ID
47672
Created
feb. 22, 2023
Filer
17
Kategori
Læringsforløb
Tags
Gastronomi
Tilberedningsmetoder